Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Подробиці вбивства кілера у Львові

З електронної скриньки [email protected] на електронну адресу Гал-інфо надійшло анонімне повідомлення під заголовком «Нові подробиці вбивства кілера у Львові». З огляду на суспільну вагу учорашніх, 11 грудня, подій, коли у Львові правоохоронці провели спецоперацію із затримання двох кілерів, один із яких загинув, публікуємо це повідомлення.

Сьогодні вночі в ЗМІ з'явилася інформація про те, що під час проведення спецоперації із затримання озброєних злочинців, які підозрюються у скоєнні понад двох десятків вбивств на замовлення на території України, оперативники УБОЗу був убитий один із зловмисників. Як нам стало відомо з компетентних джерел, міліція до вбивства кілера не має жодного стосунку.

Джерело в правоохоронних органах розповіло, що вчора, 11 грудня, дійсно була запланована операція із затримання небезпечних злочинців, але проводилася вона зовсім не так, як пишуть про це засоби масової інформації.

«За цими зловмисниками тягнеться довгий хвіст замовних вбивств. Довгий час за ними стежили, - розповідає джерело. - Три роки тому вони були оголошені в розшук, після чого злочинці залишили територію України. Протягом цих років не було точних даних про їх місце перебування. До того ж за цей час один з убивць зробив собі пластичну операцію і його було важко впізнати. Нещодавно злочинці повернулися на батьківщину. У ході спостереження з'явилася інформація про те, на кого вони отримали чергове замовлення. Було прийнято рішення про затримання. Оскільки злочинці були озброєні, місце, де вони перебували, було оточено. Для того, щоб заскочити їх зненацька і почати спецоперацію, оперативники кинули світлошумову гранату.

Усвідомивши, що їх заарештовують, злочинці повернулись один до одного і, вихопивши пістолет, вистрілив один одному в голову. Один зловмисник помер на місці, другий втратив свідомість, оскільки його «товариш» промахнувся – куля потрапила в скроневу ділянку».

Варто відзначити, що злочинців тривалий час не вдавалося виявити, оскільки вони ретельно маскували свої сліди і були вкрай обережні. Вони завжди носили із собою зброю і ніколи не залишали відбитків пальців. При затриманні оперативна група була шокована їхнім рівнем підготовки. У них виявили: автомати Калашникова, пістолети з глушниками, ножі. В одного з кілерів були заховані гранати, які вибухали, варто було тільки підняти руки вгору.

Група оперативників, котра здійснювала захоплення цих злочинців, зазначила, що ніколи раніше на території України не бачила настільки серйозно підготовлених кілерів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ