Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Полісмени затримали 47-річного львів'янина, причетного до викрадення автівки

У Золочівському районі поліцейські затримали зловмисника, причетного до викрадення автомобіля. Про це повідомили 13 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

12 серпня до поліції звернувся 49-річний мешканець  Золочівського району, який повідомив, що вночі невідомі викрали з подвір'я його автомобіль "ВАЗ 21043".

До розкриття злочину були задіяні співробітники відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції. Вже протягом  години працівники групи  реагування патрульної  поліції територіального підрозділу поліції виявили та зупинили викрадений автомобіль в одному з сіл Золочівського району. Особу водія, 47-річного мешканця міста Львів, встановлено.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208  Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу  поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ