Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліцейські у Стрию забрали з колії потенційного самогубцю

У Стрию працівники групи реагування патрульної поліції забрали із чоловіка з залізничної колії чоловіка, що намагався вкоротити собі віку, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівській області.

У Стрийський відділ поліції  надійшло повідомлення про те, що у місті Стрий неподалік залізничного вокзалу на колії лежить чоловік, котрий намагається вчинити самогубство - невдовзі на станцію мав прибути потяг, що створювало реальну загрозу його життю.

На місце події негайно вирушила група реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції. Не зважаючи на спротив, поліцейські забрали чоловіка з колії, поговорили з ним, переконали не вчиняти фатальної помилки та доставили у місцеву лікарню.

За словами начальника сектору патрульної поліції Стрийського відділу поліції майора поліції Ігоря Русина, 48-річний місцевий мешканець твердив, що життя для нього втратило сенс, що він нікому не потрібен, не має ні житла, ні сім’ї і самогубство для нього – найкращий вихід з ситуації.

«Звичайно, можна було обмежитися формальністю, склавши протокол про адміністративне правопорушення. Однак, людина була явно у неадекватному стані. Усвідомлюючи, що словами тут не зарадиш і згодом він знову може вдатися до спроби суїциду, правоохоронці доставили чоловіка у медичний заклад. Лікарі нададуть йому необхідну допомогу і, сподіваюся, виведуть з депресивного стану», - зазначив Ігор Русин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ