Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліцейські знайшли водія, який збив пішохода у Самбірському районі та втік

Правоохоронці знайшли водія, який 20 лютого приблизно о другій ночі на автодорозі "Нижанковичі - Добромиль - Хирів - Самбір - Дрогобич" між селами Городовичі та Слохині у Самбірському районі збив пішохода і втік.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як попередньо з'ясували правоохоронці, невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 45-річного мешканця одного з сіл району та втік з місця події.

Внаслідок ДТП пішохід отримав важкі травми, його ушпиталили.

У зв'язку з цим  фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Екіпажі сектору реагування патрульної поліції спільно з дільничними офіцерами та співробітниками інших служб територіального підрозділу поліції з'ясували, що до скоєння ДТП причетний 27-річний мешканець міста Хирів Самбірського району. Автомобіль "Фольксваґен Шаран" з характерними пошкодженнями, яким було скоєно наїзд, поліцейські виявили на подвір’ї водія. Транспортний засіб вилучили.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ