Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Поліцейському, що вчинив смертельну аварію, обирають запобіжний захід

Поліцейського, що вчинив смертельну ДТП на Львівщині, затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. До того ж, як з’ясували в ході розслідування, працівник поліції сів за кермо нетверезим. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Аварія трапилася 4 червня близько 18.00 на ґрунтовій дорозі з двостороннім рухом в напрямку села Новий Милятин Буського району на Львівщині.

Поліцейський Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області, керуючи автомобілем «Skoda Oktavia», не вибрав в установлених межах безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку і, не переконавшись, що маневр буде безпечним для інших учасників руху, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього чоловік наїхав на 61-річну жінку, яка рухалася по цій же дорозі на велосипеді.

Внаслідок отриманих травм постраждала померла на місці пригоди.

Правоохоронця одразу ж затримали в порядку ст.208 КПК України та наступного дня вручили повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КПК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами).

Крім цього, вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу, а також  відсторонення від посади.

Учора, 6 червня, клопотання скеровано у Галицький районний суд Львова для розгляду по суті.

На даний час тривають першочергові слідчі (процесуальні) дії. Досудове розслідування здійснюють слідчі прокуратури Львівської області.

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ