Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція розглядає версію про доведення до самогубства ветерана АТО Волошина

Поліція перевіряє версію про доведення до самогубства льотчика і ветерана АТО Владислава Волошина, який застрелився 18 березня у власній квартирі, - 112.ua.

"Слідчими внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань додаткова кваліфікація у справі про загибель Владислава Волошина за ст. 120 КК "Доведення до самогубства", щоб ретельно перевірити всі можливі причини, які призвели до трагедії", - повідомляють правоохоронці.

У поліції зазначили, що слідство вивчає всі версії. Вони будуть підтверджені або спростовані внаслідок слідчих дій на підставі експертиз.

Зокрема, розглядається конфлікт на роботі, сімейні негаразди, самогубство, скоєне після проходження служби в ЗСУ, нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю і самогубство, вчинене в стані душевного хвилювання.

Нагадаємо, 18 березня стало відомо, що в Миколаєві у власній квартирі застрелився 29-річний керівник обласного аеропорту, льотчик Владислав Волошин. Поліція почала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК ("Умисне вбивство"), ведеться слідство.

Пізніше журналіст Андрій Лохматов опублікував одне з останніх листувань Волошина, де він говорить про тиск з боку голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, про бажання залишити аеропорт і про те, що останнім часом його не покидають суїцидальні думки.

"Я його не боюся. Дітей без батька не хочеться залишати, але суїцидальні думки мене не покидають", – йдеться в листуванні.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ