Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція розшукала водія, причетного до смертельного наїзду на Львівщині

Поліцейські Львівщини встановили водія, який насмерть збив пішохода та втік з місця ДТП. Про це повідомили 15 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як повідомлялось раніше, дорожньо-транспортна пригода сталась 14 грудня близько 20.00 на автодорозі "Стрий-Тернопіль" у селі Вільхівці Жидачівського району. Як встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 35-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події. Від отриманих травм пішохід помер на місці ДТП.

На Львівщині водій насмерть збив пішохода і втік з місця події

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, до яких були залучені слідчі, оперативники кримінальної поліції, дільничні офіцери, екіпажі сектору реагування та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції, було встановлено, що до скоєння ДТП причетний 39-річний мешканець району. Автомобіль "Пежо" з характерними пошкодженнями, яким, ймовірно, було скоєно наїзд, поліцейські виявили у гаражі, куди його заховав водій. Транспортний засіб вилучений.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ