Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поліція розшукує очевидців смертельної ДТП на Львівщині

Поліцейські просять зголоситися очевидців смертельної ДТП у Кам'янка-Бузькому районі, внаслідок якої велосипедист загинув від наїзду вантажівки. Про це інформує відділ комунікацій поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 18 травня, близько 17.30 на автодорозі Львів – Буськ поблизу села Вислобоки, Кам'янка-Бузького району.

Поліцейські встановили, що водій вантажного автомобіля "ІВЕКО", 55-річний мешканець міста Брест, скоїв наїзд на  велосипедиста. Від отриманих травм 15-річний львів'янин помер на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП та просять зголоситися очевидців автопригоди, або осіб, які володіють будь-якою інформацією. Зверніться у найближчий відділ поліції чи зателефонуйте на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ