Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція розслідує обставини підпалу автомобіля львівської журналістки

Сьогодні, 30 січня, у Галицький відділ поліції звернулася журналістка із повідомленням, що близько опівночі невідома особа підпалила її автомобіль ʺMitsubishi Coltʺ, який вона залишила на ніч припаркованим біля будинку.
Фото - ГУ ДСНС у Львівській області.

У Львові журналістці "Радіо Свобода" спалили машину

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Після локалізації пожежі було встановлено, що в автомобілі пошкоджено передню частину кузова та моторний відсік.

Підпал автомобіля журналістки "Радіо Свобода": рятувальники повідомили деталі

ʺНад розкриттям цього злочину працюють кращі фахівці. Ми робимо усе можливе, аби встановити обставини події, а також осіб, причетних до підпалу транспортного засобу. Власниця автомобіля – відома львівська журналістка, пов’язує це зі своєю професійною діяльністю. Ця інформація перевірятиметься слідчим шляхомʺ, - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.347-1 (Умисне знищення або пошкодження майна журналіста) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ