Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція встановила особу чоловіка, який повідомив про замінування відділу поліціі у Львові

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування відділу поліціі у Львові. Поліцейські обстежили приміщення та прилеглу територію, проводилась евакуація– вибухонебезпечних предметів не виявлено. Про це інформує Відділ комунікації поліціі Львівської області.

13 листопада опівночі до поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що відділ поліції на Сихові у Львові заміновано.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію - вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські протягом кількох годин встановили особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування.  Ним виявився 36-річний львів‘янин. За його словами, у поліцію він зателефонував, перебуваючи у нетверезому стані.

Слідчі за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ