Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримано двох водіїв причетних до смертельних ДТП на Львівщині

Поліцейські Львівщини затримали двох водіїв, причетних до смертельних ДТП. про це Гал-інфо розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок автопригод на місці події загинули пішохід та пасажир.

Так, 13 жовтня близько 12.30 на автодорозі Київ – Чоп у селі Чучмани, Буського району водій автомобіля "Ford", 28-річний житель Полтавської області скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм 39-річний мешканець Буського району помер на місці події.

Інша автопригода сталася 14 жовтня близько 16.00 на автодорозі Київ – Чоп у селі Деревач, Пустомитівського району. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля "ЗАЗ 11030", 31-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Від отриманих травм на місці події загинув пасажир автомобіля, 34-річний львів’янин.

Обох водіїв поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу, тривають досудові розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ