Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція затримала людину, яку підозрюють у вбивстві Ноздровської

Правоохоронці затримали людину, яку об’єктивно підозрюють у вбивстві юристки Ірини Ноздровської. Про це 8 січня повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, - 112.ua.

Він зазначив, що наразі відомство готує більш розгорнуту інформацію про підозрюваного, яку згодом оприлюднять на офіційному сайті.

Нагадаємо, юрист Ірина Ноздровська зникла 29 грудня. Через два дні, 1 січня, її тіло знайшли у водоймі біля с. Демидів Вишгородського району Київської області.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с. Демидів 30 вересня 2015 року на смерть збив племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. У травні 2017 року його засудили до 7 років ув'язнення. Його захист подав апеляцію. 27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії та продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

2 січня в Києві відбулася акція протесту під будівлею обласного управління Нацполіції у зв'язку з убивством Ноздровської. Протестувальники вимагали провести об'єктивне розслідування злочину і відправити у відставку керівника ГУ НП у Київській області Дмитра Ценова.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ