Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Польща забезпечуватиме медпотребами бригади "Гвардії наступу"

Польща готова долучитися до забезпечення бригад “Гвардії наступу” медичними потребами.
Фото - сайт МВС

Про це заявив член Ради міністрів Республіки Польща Міхал Дворчик, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Під час візиту польські колеги передали для підрозділів системи МВС індивідуальні аптечки, набори медичної допомоги та турнікети.

“Саме Польща надає нам ту моральну й матеріальну підтримку, яка дозволяє і дозволила нам у перші місяці війни вистояти. Через Польщу надходить 80 % гуманітарної та військової допомоги на територію нашої держави”, — сказав глава МВС Ігор Клименко.

Він наголосив польським партнерам на формуванні восьми спеціальних бригад “Гвардії Наступу” для посилення оборони. Глава МВС пояснив, що новосформовані підрозділи мають пройти відповідну підготовку. Після цього вони братимуть участь у контрнаступі.

“Втім, виникає питання в забезпеченні бригад “Гвардії наступу” необхідним оснащенням та медичними потребами, що є найважливішим компонентом формування та вишколу наших захисників, оскільки врятовані життя наших бійців — найбільша цінність для нас”, — сказав Клименко.

Клименко додав, що усі заходи, які на сьогодні вживає міністерство, направлені на те, щоб зупинити окупантів та почати контрнаступ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ