Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Польський піаніст у Львові зіграє для поранених на Сході

Польський піаніст Артур Яронь у Львові зіграє музику Людвіга Ван Бетховена для поранених на Сході. Концерт відбудеться 9 лютого о 19:00 у Львівській обласній філармонії. Про це сьогодні, 7 лютого, на прес-зустрічі у Львові, повідомив сам соліст-піаніст.

Також відомо, що частину коштів, які отримають організатори з концерту, будуть скеровані для потреб поранених у військових шпиталях.

«Два роки тому ми мали нагоду разом із головним диригентом  академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» Львівської обласної філармонії Сергієм Бурком виступати з концертами. Саме тоді тоді зародився задум для цієї гуманної ідеї. І так, як завжди це буває між друзями, що найкращі ідеї з’являються в неформальних ситуаціях, ми, будучи знайомими і співпрацюючи понад 20 років разом, придумали цей проект. Адже коли гармати гримлять, музика не повинна мовчати.

 Я тішуся, що вже не вперше, ми,  спільно з оркестром «Віртуози Львова» можемо виступити для львівської публіки. І окрім того, можемо допомогти молодим людям, які постраждали на Сході України» - сказав Артур Яронь.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ