Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Понад 20 обшуків: СБУ провела на Запоріжжі спецоперацію

На Запоріжжі співробітники Управління СБУ у Запорізькій області провели спецоперацію з викриття організованого злочинного угруповання, причетного до розбійних нападів та пограбувань на території області. Про це повідомив у Facebook помічник начальника УСБУ у Запорізькій області Сергій Левченко.

"До угруповання входили особи раніше судимі за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Представники банди підозрюються у причетності до скоєння численних збройних нападів на приватні домоволодіння мешканців різних районів Запорізької області. Під час понад двадцяти обшуків у місцевих жителів, підозрюваних у скоєні вказаних злочинів, правоохоронці виявили пістолет-кулемет "Скорпіон", п’ять гранат РГД-5 та Ф-1, майже п’ятсот набоїв різного калібру, незареєстровану автоматичну і мисливську зброю, холодну зброю та наркотики", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Запоріжжі "накрили" пересувну телефонну станцію для ОРДЛО

Вилучена зброя та наркотичні засоби направлені для проведення відповідних експертиз, триває розслідування кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України - "Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше  приміщення чи сховище", що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

ukrinform.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ