Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Понад півмільйона грн: керівнику будівельного підприємства Львівщини вручили підозру

На Львівщині правоохоронці викрили керівника будівельного підприємства у привласненні півмільйона гривень бюджетних коштів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника – керівника приватного будівельного підприємства, викрили оперативники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно з співробітниками відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Як встановили правоохоронці, зловмисник отримав підряд на проведення капітального ремонту будівлі (казарми), що належить одній з КЕЧ. Проте, у договорі та в бухгалтерських документах він вказав завищену вартість робіт, у такий спосіб заволодівши бюджетними коштами на суму понад 570 тисяч гривень.

Правоохоронці повідомили керівнику підприємства про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ