Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

Поранений у Авдіївці рятувальник прийшов до тями

Начальник державного пожежно-рятувального загону № 15, підполковник Дмитро Тритейкін, який 2 лютого під час обстрілу пункту життєзабезпечення у Авдіївці отримав осколкове поранення у живіт, доправлений до Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова. Він прийшов до тями. Зараз він знаходиться під наглядом лікарів. Про це повідомила прес-служба ДСНС України.

Начальник державного пожежно-рятувального загону № 15, підполковник Дмитро Тритейкін, який 2 лютого під час обстрілу пункту життєзабезпечення у Авдіївці отримав осколкове поранення у живіт, доправлений до Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова. Він прийшов до тями. Зараз він знаходиться під наглядом лікарів.

Станом на 7 .00 4 лютого з міста Авдіївка евакуйовано 244 особи (з них 114 дітей).

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 9 253 особи. Забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Також прибуло 4 вантажних автомобіля гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування загальною кількістю 32 тонни.

Впродовж минулого дня громадянам роздано 4021 продуктовий набір.

Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Організовано цілодобову роботу “гарячої лінії” за номером 101, а також визначені контактні телефони Штабу з ліквідації надзвичайної ситуацій (095-215-10-03 та 062-36-315-44).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ