Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пожежу на складі боєприпасів під Маріуполем ліквідовано

Пожежа на військовому складі боєприпасів ЗСУ поблизу селища Новоянісоль Донецької області, а також займання на території селища ліквідовані, повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За станом на 6:00 23 вересня було ліквідовано 13 загорянь на території селища. Зараз пожеж на території села немає, відзначили в ДСНС.

Разом з представниками Національної поліції та місцевих органів влади патрулюються території селища на предмет виявлення загорянь. Село самостійно покинуло близько 60 осіб.

Повідомляється також, що у Новоянісолі біля школи створено оперативний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації.

З 21:00 22 вересня до 1:30 23 вересня пожежний танк ЗСУ проводив гасіння пожежі на території складу. Пожежу на складі локалізували о 1:30 23 вересня, ліквідували - о 5:47.

Даних про потерпілих на даний момент немає.

Сьогодні, 23 вересня, піротехніки виявили та вилучили 8 вибухонебезпечних предметів. Всього з початку робіт підрозділи рятувальників вилучили 10 вибухонебезпечних предметів.

Зараз до ліквідації надзвичайної ситуації залучено 248 осіб та 56 одиниць техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що 22 вересня склад боєприпасів військової частини, розташованої поблизу села Новоянісоль Нікольського району Донецької області, загорівся внаслідок загоряння на полі одного із сільгоспвиробників. Загоряння на території військової частини було зафіксовано близько 15:00.

З 16:20 до 18:20 тривала детонація боєприпасів на території складу.

За фактом пожежі на полі біля села Новоянісоль Донецької області відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне знищення або пошкодження майна".

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ