Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Правоохоронці Київщини затримали ґвалтівника 19-річної дівчини

Правоохоронці Київщини затримали ґвалтівника 19-річної дівчини. Ним виявився 53-річний чоловік. Поліція також підозрює його у двох нападах на жінок. Про це Гал-інфо повідомили у відділ комунікації ГУ НП у місті Києві.

Поліцію про подію повідомила подруга постраждалої.

Після отримання інформації про вчинення злочину поліцейські опитали постраждалу, яка вказала на місце пригоди.

Правоохоронцям вона пояснила, що близько 23-ї години закінчилася її робоча зміна і вона поверталася додому. Її стежка проходила від метро через залізничні шляхи до тимчасового житла, яке вона орендувала із подругою. Несподівано ззаду її голову невідомий накинув тканину та повалив на землю. Погрожуючи насильством, чоловік зґвалтував дівчину та втік. Оговтавшись, 19-річна потерпіла пішла додому та розповіла про страшну подію своїй подрузі, яка відразу зателефонувала у поліцію.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 152 (Зґвалтування) та ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України, працівники поліції провели низку слідчих та оперативно-розшукових заходів. Оперативники Голосіївського управління поліції затримали особу, підозрювану у злочині. Ним виявився Дихтярук Валерій Петрович, 53-річний уродженець Дніпропетровської області, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють зловмисника також у двох нападах на жінок, а відтак збирають доказову базу його злочинної діяльності. Тож після належного розслідування слідчі додатково кваліфікуватимуть його дії.

Шановні громадяни, якщо ви стали жертвою цього чоловіка, просимо оперативно повідомити про це працівникам Голосіївського управління поліції за телефоном: 525-65-60, 525-04-04 або 102.

У разі доведення вини зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ