Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Представниці Львівщини позмагаються за нагороди з художньої гімнастики

У четвер, 26 листопада, у Києві розпочнеться чемпіонат Європи з художньої гімнастики. Змагання триватимуть до 29 листопада і пройдуть без глядачів. Про це повідомили 17 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Львівщину у складі національної збірної представлятиме 14-річна Каріна Сидорак, вихованка тренерів Катерини Сороковської та Ірини Іванів. Спортсменка змагатиметься в індивідуальних вправах серед юніорок.

Варто зауважити, що цей чемпіонат є для європейських гімнасток останнім кваліфікаційним турніром на Літні Олімпійські ігри 2020 у Токіо.

«Європейський гімнастичний союз напередодні Чемпіонату Європи розробив дуже детальний регламент проведення змагань в умовах Covid-19. Ми, як місцевий оргкомітет (LOC), при підготовці змагань керуємось кожним пунктом цього важливого документу», — зауважила перший віце-президент Української федерації гімнастики Ірина Дерюгіна.  

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з художньої гімнастики мав відбутися у Києві 21-24 травня, але був перенесений у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ