Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Прем’єра-ліга Львівщини: чемпіон та володар кубка розпочинають з перемоги

Новий розіграш чемпіонату Львівської області стартував учора, 15 квітня, шістьма матчами Прем’єр-ліги. Всього на старт вийшло 13 команд, перший тур пропускав СКК «Демня».

У матчі між минулорічним чемпіоном ФК «Миколаїв» та цьогорічним дебютантом Прем’єр-ліги ФК «Мостиська» зафіксовано розгромну перемогу господарів – 4:0. Голи у складі переможців забивали Богдан Клим, Назар Бойко та двічі Віталій Ільчишиш. Матч юнацьких команд завершився з рахунком 3:2 на користь миколаївців.

Інший дебютант – ФК «Думна» (Ременів) зуміг перемогти: з рахунком 4:1 на їхню користь завершилася гра проти добротвірського «Енергетика». Ще переконливіше перемогли ременівці у матчі юнаків – 4:0.

Куди менш результативним видався матч між «Фенікс-Стефано» (Підмонастир) та новояворівським «Гірником». Фінальний свисток засвідчив мінімальну перемогу гостей 0:1. Юнаки видали куди цікавіший та результативніший матч – 3:3 в підсумку.

Єдиний нічийний результат було зафіксовано в цьому турі на Жовківщині. «Юність» з Гійче та ФК «Погонь» (Львів) голів не забивали. У зустрічі молодіжних складів цих команд сильнішими були футболісти зі Львова – 4:1.

Цей тур можна занести в актив «Локомотиву» з Рави-Руської. Після довгої перерви Прем’єр-ліга повернулася до прикордонного міста. Перший тур після повернення припав на виїзну зустріч з «Кордією» з Мурованого. Підсумок – переконлива перемога 3:0. Зустріч юнаків завершилася перемогою господарів 1:0.

Центральний матч першого туру, а саме зустріч команд, котрі в цьому сезоні мають намір покращити минулорічні показники, відбувся у Верхній Білці - місцева «Юність» приймала гостей з Самбора. Перший тайм для обох команд був абсолютно рівним, однак по перерві чинний володар Кубка області та переможець меморіалу Юста зміг зібратися і перемогти суперника. Єдиний гол у зустрічі в пасиві гравця «Самбора» Михайла Знетиняка, який на 70 хвилині зрізав м’яч у свої ворота. В матчі молодіжних команд зафіксовано дзеркальний результат - перемога гостей 1:0.

«Звичайно, що цілком задоволений грою бути не можу. Ми вийшли на перший тайм розслаблені, у перерві довелося поговорити з командою, - каже Богдан Костик, головний тренер «Юності». - Хотілось би відзначити і хороший рівень підготовки нашого суперника. Можливо, не завжди помічаю всі деталі, адже, перебуваючи на полі, це зробити важко. На щастя, маю асистента який завжди допоможе і підкаже. У нашій команді є двоє травмованих, одного гравця ще не встигли заявити, тому наскільки наш склад є оптимальним, сказати наразі важко.

Також не берусь прогнозувати чи оцінювати виступи інших команд: для цього необхідно хоча б 5-6 турів» - прокоментував початок чемпіонату граючий тренер ФК «Юність» Верхня Білка, Богдан Костик.

Тарас Жеребецький, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ