Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Прем'єр-ліга Львівщини: перед 24-им туром. Розклад

У неділю, 21-го жовтня, та вівторок, 23-го жовтня, відбудуться матчі 24-го туру найвищої за рангом футбольної ліги Львівської області. Про це повідомила прес-служба Федерації футболу Львівщини.
Неділя, 21-ше жовтня
«Юність» (Верхня Білка) – «Думна» (Ременів). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.
Футболісти «Юності» борються за золоті медалі обласної першості. Наразі вони одноосібно очолюють турнірну таблицю Прем'єр-ліги Львівщини, на один заліковий бал випереджаючи свого основного конкурента – спортивно-культурний клуб «Демня». До омріяного чемпіонства «білкам» потрібно зробити ще 3 кроки – в поєдинках із «Думною», новояворівським «Гірником» (на виїзді) та ФК «Мостиська» (вдома). Якщо вони не спіткнуться на цьому шляху – «золото» в них у кишені.
Нагадаємо, що підопічним Богдана Костика доводиться грати за щільного графіку: минулої середи «Юність» у рамках 1/8 фіналу Кубку України серед аматорів зіграла внічию 1:1 із соснівським «Рочином», а 24-го жовтня її чекатиме матч-відповідь із «рочинцями», де вирішуватиметься, хто потрапить у чвертьфінал.
У цьогорічному чемпіонаті кожна команда, за винятком хіба що відвертих аутсайдерів «Кордії» з Мурованого та «Енергетика» з Добротвора, довела, що є «міцним горішком» і може відібрати очки в будь-якого суперника. Непросто грати і з ременівцями, які мають хороші шанси, аби в дебютному для себе сезоні в найвищій за рангом аматорській лізі Львівщини фінішувати в першій п'ятірці. Непоступливість хлопців із Ременова «білки» відчули ще в першому колі, лише мінімально (1:0) обігравши «Думну».
СКК «Демня» – «Гірник» (Новояворівськ). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.
У прямого конкурента колективу з Верхньої Білки – спортивно-культурного клубу «Демня» складніший календар до завершення цьогорічної Прем'єр-ліги Львівської області. Футболістам із Миколаївського району доведеться помірятися силами з «Гірником», ФК «Мостиська» (на виїзді), а також із ФК «Самбір» (удома), який гострить зуби на потрапляння у трійку призерів.
Як і «білки», підопічні Руслана Брунця грають 2 матчі в тиждень. Щоправда, наразі напруга в них менша, ніж у «Юності», оскільки перший поєдинок 1/8 фіналу аматорського Кубку України проти луцького «Вотранса» вони виграли з переконливим рахунком 3:0,полегшивши собі завдання на матч-відповідь у середу, 24-го жовтня, на власному полі.
Але потрібно пам'ятати, що Демню 28-го жовтня очікує принципове півфінальне протистояння в рамках Кубку Львівської області з ФК «Миколаїв». Наразі спортивно-культурному клубу необхідно зосередитися на дуелі з непоступливими «гірниками». В першому колі Демня перемогла Новояворівськ 1:0, тож і зустріч найближчої неділі може вийти напруженою.
ФК «Миколаїв» – ЛСК «Погонь». Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.
Минулого туру миколаївці суттєво погіршили свої шанси на друге поспіль чемпіонство, вдруге в сезоні поступившись на «сухо» (0:2) «Локомотиву» з Рави-Руської. Наразі «містяни» відстають від СКК «Демня» на 4 очки, від «Юності» (Верхня Білка) – на 5. Однак це зовсім не катастрофічний розрив. На шляху до фінішної прямої в Миколаєва протистояння зі львівською «Погонню», ременівською «Думною» (на виїзді) та новояворівським «Гірником» (удома).
Вже цієї неділі підопічні Віталія Пономарьова прийматимуть на своєму полі колектив зі Львова, намагаючись не лише реабілітуватися перед власними вболівальниками за прикру поразку «залізничникам», а й узяти в «Погонні» реванш за нічийні 1:1 у першому колі обласного чемпіонату. Представники міста Лева точно легко не здадуться, адже вони вже і так розгубили чимало очок, опустившись на 9-ту сходинку турнірної таблиці.
«Фенікс-Стефано» (Підмонастир) – «Локомотив» (Рава-Руська). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.
Протистояння сусідів по турнірній таблиці. «Фенікси» на 3 залікові бали випереджають «залізничників» і мають гру в запасі. Хлопці з Рави-Руської вміють робити сюрпризи. Так, минулого туру вони обіграли чинного чемпіона Львівщини ФК «Миколаїв» (2:0), намагаючись виконати завдання на цей сезон – потрапити у топ-5 обласної Прем'єр-ліги, а тепер горять бажанням відімстити команді з Підмонастиря за болючі 0:4 в першому колі. Підмонастирці попереднього ігрового дня спіткнулися в Мурованому (1:1), тому намагатимуться покращити собі настрій домашньою перемогою і повернутися в боротьбу за медалі.
«Енергетик» (Добротвір) – СФК «Кордія» (Муроване). Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.
Дуель аутсайдерів цьогорічної Прем'єр-ліги Львівської області. «Енергетики» на власному полі спробують узяти реванш у колективу з Мурованого за поразку 1:2 в першій половині обласного чемпіонату. Перемога дозволить добротвірцям випередити мурованців за очками і залишити дно турнірної таблиці, уникнувши можливого вильоту з еліти аматорського львівського футболу. Тим паче, що востаннє «Енергетик» брав залікові бали ще 2-го травня у виїзному протистоянні з ФК «Самбір» (1:0). Натомість футболісти «Кордії» регулярніше поповнюють власну скарбничку. В попередньому турі вони розписали мирову 1:1 із «Феніксом-Стефано», тож і тепер спробують щонайменше не програти.
Вівторок, 23-тє жовтня
ФК «Самбір» – ФК «Мостиська». Юнаки: 13:00, дорослі: 15:00.
Дербі «містян». Самбірчанам обов'язково потрібно перемагати, аби остаточно не випасти з боротьби за медалі. Окрім матчу з Мостиською, до завершення чемпіонату їм іще потрібно зіграти з ременівською «Думною» (вдома) та СКК «Демня» (на виїзді). Без сумніву, «прикордонники» спробують відібрати очки в самбірського колективу, що вони зробили в першому колі Прем'єр-ліги Львівщини (1:1).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ