Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Львова: Презентації парку Древній Звенигород відбудуться у Польщі
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Презентації парку "Древній Звенигород" відбудуться у Польщі

21, 23 та 24 жовтня 2019 року відбудуться презентації проекту облаштування історико-культурного парку «Древній Звенигород» у двох польських містах – Варшаві та Кракові. Про це повідомила прес-служба історико-культурного парку «Древній Звенигород».

На подіях також буде презентовано попередні підсумки проекту «Древній Звенигород: брендинг і промоція княжої столиці», що став переможцем у конкурсній програмі Українського культурного фонду 2019 року «Створюємо інноваційний культурний продукт».

ВАРШАВА

21 жовтня о 12.00 у Національному музеї у Варшаві відбудеться лекція докторки історичних наук, наукової співробітниці Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України Віри Гупало «Стародавній Звенигород: феномен непам’яті»

21 жовтня о 17.00 у Національному музеї у Варшаві (Єрусалимські Алеї,3) відбудеться презентація проекту «Древній Звенигород: облаштування першого в Україні історико-культурного парку на території колишньої княжої столиці».

КРАКІВ

23 жовтня о 13.00 у Археологічному музеї міста Кракова відбудеться лекція докторки історичних наук, наукової співробітниці Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України Віри Гупало «Стародавній Звенигород: феномен непам’яті».

24 жовтня о 17.00  в Археологічному музеї міста Кракова (вул. Сенацька, 3) відбудеться презентація проекту «Древній Звенигород: облаштування першого в Україні історико-культурного парку на території колишньої княжої столиці», а також відкриття виставки: «Древній Звенигород: повернення з забуття».

Учасники презентацій: 

Наталя Войцещук – координаторка проекту створення Парку «Древній Звенигород» та керівниця проекту «Древній Звенигород: брендинг і промоція княжої столиці»

Василь Петрик – кандидат архітектури, архітектор проекту створення історико-культурного парку «Древній Звенигород»

Модераторка – к.ф.н. Ірина Горбань, консультантка проекту «Древній Звенигород: брендинг і промоція княжої столиці»

Презентації відбуваються в рамках проекту «Древній Звенигород: брендинг і промоція княжої столиці» за підтримки УКФ.

Презентації відбуваються під патронатом Посольства України в Республіці Польща. 

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, науковці Історико-культурного парку "Древній Звенигород" відтворили вигляд міста на етапі його становлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ