Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Продавець кавунів погрожував вбити київського журналіста

“Ми любім сідєть в тюрьмє. Я буду сідєть, но ти жить нє будєшь” – відповідь продавця кавунів журналісту на питання про наявність дозволу на торгівлю.

"Я просто прийшов спитати чи є у цієї торгової точки дозвіл на торгівлю. В результаті отримав погрози вбивства. Все це стало можливим тому, що Дарницьким управлінням нацполіції була проігнорована моя попередня заява про напад на качиному озері. І взагалі усі заяви журналістів поліція ігнорує", - повідомив київський журналіст Олександр Івахнюк на своїй Facebook сторінці.

"Сьогодні на мене вчергове напали. Причому, я не знімав десь на Донбасі, чи у іншій гарячій точці. Я просто прийшов разом з представниками відділу благоустрою і держпродслужби до точки з продажу кавунами  на Позняках і спитав, чи є у них дозвіл на торгівлю?", - зазначив журналіст.

"Росіянин, який на мене напав обіцяв засунути мені в задній прохід мікрофон телеканалу, на якому я працюю, зґвалтувати мене і вбити.  Все це у присутності свідків і під відеозапис. Людина почувалася впевнено і спокійно поїхала з місця злочину, бо викликаний патруль поліції довелося чекати більше години", - додав Олександр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ