Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Професійний бокс: львів’янин Олександр Гриців здобув дебютну перемогу

Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
Фото Відділення НОК України у Львівській області
1/2
Учора, 13 грудня, в Києві відбувся турнір з професійного боксу, який провела компанія ULions Boxing Promotions. Про це повідомили 14 грудня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.

В рамках вечора успішно дебютував на профі-ринзі 21-річний надважковаговик зі Львова, віцечемпіон Європи 2015 року серед юніорів, фіналіст Кубка України 2020 року, представник Lviv Regional Organization of sports society "Dynamo" of Ukraine Олександр Гриців.

Підопічний Заслуженого тренера України Романа Семенишина, Василя Шана і Романа Семенишина-молодшого переміг технічним нокаутом в другому раунді 31-річного харків'янина Семена Пахомова - досвідченого боксера, за плечима якого досвід боїв з такими суперниками, як екс-претендент на титул чемпіона світу Дмітрій Кудряшов з РФ та непереможний український надважковаговик Віктор Вихрист (його менеджерами є львів'яни - екс-чемпіон світу серед професіоналів Андрій Котельник і Петро Мисишин).

"В першому раунді Олександр Гриців активно працював, комбінуючи одиночні акцентовані удари і легкі швидкі серії, - розповів спортсмен.

Роман Семенишин-молодший, один із секундантів Гриціва. - Після чергової серії Пахомов став на коліно і йому відрахували нокдаун. В другому раунді львівський боксер почав більш прицільно викидати удари, починаючи атакb з корпусу і переdодячи на голову. І після правого бокового в голову, суперник впав на канвас - нокдаун. Тренер Пахомова викинув рушник і рефері зупинив бій, зафіксувавши перемогу технічним нокаутом в другому раунді Гриціва".

Додамо, що дебют Гриціва відбувся в андеркарті поєдинку за вакантний титул World Boxing Council Asian Boxing Council у надважкій вазі, в якому киянин Владислав Сіренко за рішенням суддів переміг бійця львівської промоутерської комапнії АК1 Костянтина Довбищенка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ