Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Проник у житло і викрав гроші: у Новому Роздолі затримали зловмисника

Як повідомили 21 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, 20 липня до Новороздільського відділення поліції надійшло повідомлення від 80-річної жительки села Берездівці про те, що у її помешкання проник невідомий чоловік, викрав з шафи захований там конверт з грошима та втік.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, до розшуків зловмисника були задіяні оперуповноважені сектору кримінальної поліції та співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Невдовзі правоохоронці виявили 28-річного місцевого мешканця, причетного до скоєння злочину, на зупинці громадського транспорту у центрі Нового Роздолу та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ