Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пропагандисту рф Тимофію Сергейцеву повідомили про підозру

Контррозвідка СБУ зібрала великий масив інформації для притягнення до відповідальності російського пропагандиста Тимофія Сергєйцева, який публічно закликав до геноциду народу України. Йому повідомили про підозру.
Тимофій Сергєйцев

Про це інформує Управління СБ України у Львівській області.

3 квітня 2022 року на сайті ворожого інформагенства "РИА Новости" була опублікована стаття, в якій автор закликає до цілковитого знищення України та її нації. Також він просуває ідею етнічного руйнування української культури та створення низки окремих "республік", які будуть під повним контролем росії. 

Пропагандист свідомо підтримує війну рф проти України, закликає до порушення цілісності нашої держави та проведення денацифікації. 

Слідчі спецслужби відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 2 ст. 442 (геноцид) Кримінального кодексу України.

Готуються матеріали для подання зловмисника у міжнародний розшук.

Документування протиправної діяльності проводили контррозвідники УСБУ Львівщини спільно зі слідчими ГСУ СБУ під процесуальним керівництвом ОГП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ