Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Проти нардепа від "Опоблоку", що збив літню жінку, порушили кримінальну справу

Проти екс-депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Заманського, що збив літню жінку на власному авто, поліція порушила кримінальну справу. Про це заявила спікер Нацполіції в Дніпропетровській області Анна Старчевська, передає "112".

Як стало відомо, нардепу інкримінують вчинення злочину за ч. 2 ст. 296 КК "Хуліганство вчинене групою осіб".

"Поліція опитала всіх свідків події. Встановлюється, чому жінка перебувала на землі. Очевидно, що її штовхнули", - зазначила речник.

Нагадаємо, 3 липня у Дніпрі "Опоблок" виключив зі своїх лав депутата, який зумисне збив літню жінку.

Як повідомляв 5.ua, сьогодні раніше в мережі було опубліковано відео, на якому жінка, ймовірно, власниця автомобіля Toyota, знищує продукти з сумки літньої жінки, що лежить на асфальті, а чоловік з цього ж автомобіля ходить поруч.

Як стало відомо, літня жінка зробила зауваження парі щодо поставлених впоперек дороги автомобілів, з-за яких вона не могла пройти з продуктами до свого під'їзду. Депутат і його дружина спочатку штовхнули жінку своїм авто, через що вона впала на асфальт і сильно вдарилася головою. А поки жінка лежала на дорозі не в силах самостійно піднятися, подружжя викинула з її сумки продукти і почали рвати і топтати їх, навіть мінеральну воду вилили з пляшок. Після чого спокійно сіли в машину і поїхали, залишивши свою жертву лежати на асфальті.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ