Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом доби на Львівщині виявили 10 застарілих боєприпасів

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/2
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 22 січня о 12:42 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Верещиця Яворівського району під час впорядкування подвір’я, на відстані 150 м від житлових будинків виявлено 9 одиниць предметів ззовні схожих на сучасні танкові снаряди та сучасні артилерійські постріли.

Цього ж дня, о 15:09 надійшло повідомлення, що в с. Малинівка Пустомитівського району під час прогулянки лісом було виявлено предмет ззовні схожий вибухонебезпечний часів II Світової війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 21 січня на Львівщині знешкодили три застарілі боєприпаси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ