Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом доби рятувальники Львівщини ліквідували 6 пожеж

Надзвичайники врятували життя одній людині, а також врятували від знищення вогнем три будівлі, автомобіль та трактор.
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Про це інформують у пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області. 

Учора, 7 листопада о 08:23 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Рихтичі Дрогобицького району в автомобілі «Audi Q7». До місця події було направили рятувальників 5-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Дрогобич. Вогонь знищив автомобіль. О 08:39 пожежу локалізовано та ліквідовано через п'ять хвилин завдяки  газодимозахисній службі.

Цього ж дня о 18:48 в ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в с. Грушів Яворівського району в тракторі МТЗ. До місця події було направлено рятувальників 54-го державного пожежно-рятувального поста села Немирів. О 19:13 пожежу локалізовано та о 19:38 ліквідовано. Вогнем знищено кабіну та три колеса, пошкоджено капот на площі 1 кв.м.

О 19:16 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Стрий на вул. 50-річчя УПА, Стрийського району в закинутій цегляній будівлі. До місця події було направлено рятувальників 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Стрий. На момент прибуття вогнеборців до місця події будівля була заповнена димом. Рятувальники побачили чоловіка, який перебував на момент займання в будівлі. Мешканця вивели на свіже повітря. Вогнем було знищено сміття на площі 3 кв.м. Пожежу локалізовано о 19:29 та о 19:31 ліквідовано. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ