Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Причетних до вбивства і розбійного нападу у Пустомитівському районі взяли під варту

Як повідомили 2 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські взяли під варту зловмисників, причетних до розбійного нападу та вбивства господаря будинку в Пустомитівському районі.
Фото: поліція Львівської області

Розбійний напад і вбивство: на Львівщині зловмисники увірвались у будинок

Як повідомлялося раніше, повідомлення про розбійний напад на будинок в одному з сіл Пустомитівського району надійшло до поліції 21 червня. Як встановили правоохоронці,  близько другої години ночі у будинок, де проживали 62-річний чоловік та його 56-річна дружина, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження.

Співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи, слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за п.6 п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Завдяки злагодженій та наполегливій роботі оперативників, слідчих, співробітників інших служб поліції Львівщини та Управління стратегічних розслідувань було встановлено, що до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 26 та 29 років. 30 червня вони були затримані. За клопотанням слідчих суд обрав затриманим запобіжні заходи – тримання під вартою строком на 60 діб без внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині здетонував невідомий вибуховий пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ