Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники комендатури швидкого реагування вирушили в зону АТО

З Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби України, що на Львівщині у зону проведення АТО відправилися військовослужбовці комендатури швидкого реагування, повідомили в ДПСУ.

Прикордонники посилять підрозділи відомства на Донеччині. Вони нестимуть службу в прикордонних нарядах, охоронятимуть військові об’єкти та виконуватимуть інші відповідальні завдання.

Ці військовослужбовці протягом півроку проходили посилене тренування на базі Кінологічного навчального центру, а також бойове злагодження на Яворівському полігоні. Прикордонну комендатуру швидкого реагування оснащено належним озброєнням, броньованими автомобілями та сучасними засобами зв’язку. Майже 90 прикордонників цього підрозділу вже брали участь в антитерористичній операції. При цьому відмітимо, що загалом з Кінологічного навчального центру, на базі якого створено спеціальний підрозділ, більше 200 військовослужбовців боронили незалежність України на сході нашої держави. 5 з них отримали поранення під час відбиття атак ворога, ще 5 були відзначені державними нагородами.

Зазначимо, що прикордонні комендатури, які нині розгортаються в Держприкордонслужбі, є тією складовою відомства, що дозволить оперативно виконувати завдання різного ступеня складності на будь-яких ділянках державного кордону та в зоні проведення антитерористичної операції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ