Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники ліквідували злочинне угруповання, причетне до незаконного обігу наркотичних засобів

Прикордонники спільно з іншими правоохоронцями ліквідували злочинне угруповання, причетне до незаконного обігу наркотичних засобів. У рамках кримінального провадження спільна міжвідомча група провела низку обшуків в Одесі за адресами проживання фігурантів справи.

Співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з ДВБ ГУНП, СУ ГУНП в Одеській області під керівництвом прокуратури Одеської області за силової підтримки спецпідрозділу «ДОЗОР» провели спецоперацію з ліквідації злочинної групи, причетної до незаконного обігу наркотичних засобів на території України.

У рамках кримінального провадження спільна міжвідомча група провела низку обшуків в Одесі за адресами проживання фігурантів справи.

За результатами обшуків у помешканнях вилучено чималу кількість готівки, отриману від злочинного прибутку, а саме – 13 тис. доларів США, 12 тис. євро, 14,5 тис. гривень, ювелірні прикраси, більше 4 тис. фальшивих доларів. Крім того, виявлено зброю, набої, вибухові пристрої та речовини.

Також правоохоронці вилучили «BMW X5» і «TOYOTA RAV-4» – так званий «двійник», оргтехніку, мобільні телефони, фальшиві та справжні документи, а також кокаїн.

Лідеру наркоугруповання та двом його спільникам вже оголошено підозри за ч.2 ст.307 КК України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

До суду подано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Драгдилерам загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ