Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники викрили схему незаконного ввезення автомобілів в Україну

Прикордонники викрили схему незаконного ввезення автомобілів в Україну, - прес-служба Держприкордонслужби України.

Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби викрили схему незаконного ввезення в Україну транспортних засобів іноземної реєстрації.

Учора офіцерами внутрішньої та власної безпеки по Львівському загону задокументовано факт використання підроблених контрольних талонів для проходження прикордонно-митного контролю з боку двох громадян України, які діяли між собою за попередньою змовою з метою уникнення проходження контрольних процедур в пункті пропуску «Рава-Руська».

Так, при виїзді з пункту пропуску припинено спробу незаконного ввезення в Україну автомобіля іноземної реєстрації без проходження прикордонно-митних процедур, а саме – громадянин України, співучасник, на автомобілі «Форд» української реєстрації, пройшовши прикордонно-митне оформлення, передав контрольний талон з відмітками Держприкордонслужби та ДФС іншому громадянину України, що слідував на автомобілі «Хонда» англійської реєстрації 2010 року випуску зі знищенням своїх даних та внесенням інших.

Відносно громадян України складено протоколи про адміністративні правопорушення передбачені статтею 202  КУпАП(Порушення режиму в пункті пропуску через державний кордон України).

Наразі по цьому факту направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ