Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники виявили чотирьох осіб, які подорожували з наркотиками

Як проінформували у прес-службі ДПСУ, прикордонники виявили чотирьох осіб, які в подорож прихопили наркотичні речовини.

У пункті пропуску ʺГоптівкаʺ під час огляду рейсового автобуса ʺХарків-Воронежʺ відбулось спрацювання службового собаки на громадянина України 1998 року народження. Згодом у конструктивних особливостях транспортного засобу, а саме – в шахті повітрозбірника кондиціонера прикордонники спільно з представниками ДФС виявили паперовий згорток, попередньо, з марихуаною.

Інший мандрівник, наш співвітчизник 1968 року народження, прибув в Україну з Варшави. Громадянином та його багажем також ʺзацікавивсяʺ службовий пес. Надалі у валізі чоловіка спільна оглядова група виявила згорток з марихуаною та з два десятки цукерок з написом ʺKannabisʺ.

Ще один українець намагався виїхати з країни прихопивши із собою 120 пігулок психотропної дії. Їхав він через пункт пропуску ʺЧугунівкаʺ.

І в пункті пропуску ʺЯгодинʺ чотирилапий помічник охоронців кордону вправно ніс службу. Під час здійснення прикордонно-митного оформлення рейсового автобуса ʺВаршава - Сєверодонецькʺ прикордонники Луцького загону виявили три пакунки з наркотичною речовиною. Марихуану наш співвітчизник 1991 року народження заховав у натільній білизні та в особистих речах.

Усі заборонені речовини вилучено встановленим порядком та разом із власниками передано компетентним органам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ