Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники виявили посилку з наркотиками

Як повідомили 15 липня Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби, учора прикордонники Луганського загону, які виконують завдання в складі Об’єднаних сил, спільно зі співробітниками Державної фіскальної служби виявили речовину схожу на наркотичну.
Фото Держприкордонслужба

Так, в контрольний пункт в’їзду-виїзду ʺСтаниця Луганськаʺ прибув громадянин України, 1970 року народження, який прямував до тимчасово окупованої території. Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів на один із пакунків з поштовими відправленнями, які чоловік переміщував через лінію розмежування, спрацював службовий собака прикордонників. Оглянувши вміст пакета правоохоронці виявили пакунок із порошкоподібною речовиною білого кольору вагою 50 грамів.

Чоловік пояснив, що намагався підзаробити шляхом перевезення поштових відправлень через КПВВ ʺСтаниця Луганськаʺ до тимчасово окупованої території, де мав передати возик іншому та повернутись до смт. Станиця Луганська. Дані поштові відправлення отримав від знайомого на автостанції поблизу КПВВ ʺСтаниця Луганськаʺ, що саме знаходилось у коробках йому не відомо.

Знайдену речовину вилучили та встановленим порядком передали співробітникам Національної поліції. Експертиза триває.

Прикордонники направили до компетентних правоохоронних органів повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 309 ККУ ʺНезаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збутуʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ