Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники виявили три автівки з ознаками підробки та невідповідними документами

Учора, 10 квітня, прикордонники виявили три автівки з ознаками підробки та невідповідними документами. За даними фактами прикордонники теж проінформували представників Національної поліції, передає прес-служба Держприкордонної служби.

Учора, 10 квітня, до міждержавного пункту пропуску для автомобільного сполучення  «Рижівка» на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Ланос» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника.

Під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонники Сумського загону виявили невідповідність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний в свідоцтві про реєстрацію цього автомобіля.

Наразі на водія складені адміністративні матеріали. Транспортний засіб 2003 року випуску встановленим порядком передали співробітникам Національної поліції для проведення відповідних подальших перевірок.

Ще два транспортних засоби з невідповідними номерами та ознаками підробки виявили прикордонники Мостиського та Чопського прикордонних загонів.

В ході огляду в пункті пропуску «Шегині» вантажного автомобіля «МАН» української реєстрації, прикордонники виявили ознаки підробки номера рами причепа.

Також прикордонники Чопського загону зупинили в пункті пропуску «Ужгород» автомобіль «Фольксваген» угорської реєстрації, який теж прямував на виїзд з України. Під час проведення перевірки прикордонний наряд встановив невідповідність номеру кузова з даними технічного паспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ