Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники знайшли трьох афганців у рефрижераторі з нектаринами

Трьох нелегальних мігрантів, які, скоріш за все, переплутали «рейс», затримали учора на українсько-білоруському кордоні. Про це сьогодні, 9 серпня, повідомила прес-служба ДПСУ.

Правопорушників виявили прикордонники Луцького загону під час спільного з представниками фіскальної служби огляду однієї з вантажівок, яка прибула у пункті пропуску «Доманове». В результаті огляду рефрижератора вантажівки, яка везла із Північної Македонії до Білорусі нектарини,  працівники пункту пропуску виявили трьох пасажирів, з їх слів, громадян Афганістану.

Затриманих іноземців, двоє з яких є неповнолітніми, доставлено до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів. Крім того, до Нацполіції направлено повідомлення щодо внесення до ЄРДР даних про водія, в діях якого вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Наразі вантажівку та водія, громадянина Північної Македонії, передано встановленим порядком представникам Національної поліції.

Нагадаємо, на Львівщині двоє зловмисників крали деревину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ