Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Приставляли ножі до горла: у Львові судитимуть українця та грузина

Як повідомили 20 липня Гал-інфо у прес-службі прокуратури Львівської області, прокурори у Львові обвинувачують українця та грузина у розбої.

Подія трапилась 1 червня 2020 року, близько 04 години ранку, у квартирі на вул. М.Вовчка у Львові.

Як встановило слідство, двоє невідомих осіб зайшли у помешкання 50-річного львів’янина та під приводом повернення неіснуючого боргу вимагали віддати гроші.

При цьому, зловмисники приставляли до горла чоловіка кухонні ножі, застосовували насильство та погрожували фізичною розправою.

Таким чином, 44 та 31-річному уродженцям України та Грузії вдалось заволоділи особистим майном постраждалого на загальну суму понад 8 тис грн та втекти з місця пригоди. Такі дії імовірних розбійників кваліфіковано за ч.2 ст.187 (розбій) КК України.

Їм повідомлено про підозри та за клопотанням прокурорів, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

30 липня цього року слідчими Залізничного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокурорів, до суду скеровано обвинувальний акт для розгляду по суті.

На цей час справа перебуває у Залізничному районному суді м.Львова. Вину фігурантів доводитимуть прокурори із Львівської місцевої прокуратури №2.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ