Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Призначили президента Львівської федерації баскетболу

Сьогодні, 28 січня, відбулася позачергова звітно-виборна конференція Федерації баскетболу Львівщини, головним питанням якої було обрання президента та віце-президентів на найближчий чотирирічний термін. Делегати конференції одноголосним рішенням підтримали кандидатуру Ярослава Зубрицького на посаді нового президента Федерації.
фото - Управління спорту Львова

Про це інформує Управління спорту Львова.

Уже екс-президент Федерації баскетболу Львівщини Роман Іванців прозвітував за період своєї чотирирічної роботи і під оплески присутніх подякував усім за спільну роботу, запропонувавши кандидатуру Ярослава Зубрицького на посаду нового президента. 

Роман Іванців зазначив, що за чотирирічний період його команді вдалося втілити в життя чимало задумів і планів, а саме: включити баскетбол в створення успішного проекту Управління спорту ЛМР – Клуб Ігрових видів спорту, створення СБК «Львів» - учасника жіночої Суперліги України та Суперліги України 3х3, забезпечити програму розвитку баскетболу Львова, яка допомогла реалізувати Шкільну баскетбольну лігу на Львівщині, прийняти ухвалу про використання спортивних залів Львова не для груп «здоров’я», а для спортивних секцій, зокрема для баскетболу, відкриття нових секцій баскетболу у школах, започаткування та  проведення чемпіонату Львівщини, налагодження співпраці з ЛДУФК імені Івана Боберського. 

Також Роман Іванців відзначив значну допомогу для розвитку баскетболу на Львівщині від міського та обласного управлінь спорту, а також подякував заступнику міського голови Самбора Святославу Ухачу, який суттєво посприяв у тому, що сьогодні у Самборі є команда, яка грає у Першій лізі України. 

Після того як кандидатуру Ярослава Зубрицького підтримали одноголосно, було обрано також і віце-президентів Федерації баскетболу Львівщини. Ними стали відомий баскетбольний тренер та колишній президент Федерації баскетболу Львівщини Зеновій Курса, директор ЛКП «Спортресурс», співзасновник аматорської баскетбольної ліги «Ball» Ростислав Зелик та депутатка Львівської міської ради Тетяна Шевченко. 

Також на посаду віце-президента Федерації баскетболу Львівщини було запропоновано кандидатуру Святослава Ухача, однак рішення про його обрання перенесли у зв’язку тим, що Святослав Ухач не зміг бути присутнім на звітно-виборчій конференції особисто. 

Ярослав Зубрицький подякував усім присутнім за довіру, додавши, що зробить усе можливе для розвитку баскетболу на Львівщині. Ярослав Яремович наголосив на відкритті відділень баскетболу у регіонах, зокрема у відкритті відділення баскетболу у Львівському фаховому коледжі спорту. 

На конференції також був присутній генеральний секретар Федерації баскетболу України Володимир Драбіковський. 

P.S. Ярослав Зубрицький – відомий та титулований львівський баскетболіст, як гравець чемпіон України та Болгарії. Сьогодні Ярослав Зубрицький є головним тренером БК «Львівська Політехніка».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ