Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Псевдозамінування залізничного вокзалу у Львові: було евакуйовано 110 працівників та 620 пасажирів

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили подробиці учорашнього, 23 грудня, псевдозамінування Головного залізничного вокзалу Львова.

Зокрема, у повідомленні сказано: "23 грудня о 13:48 год. на телефон оперативного чергового ОКЦ ГУ ДСНС України в Одеській області (о 13:50 год. інформація передана оперативному черговому ОКЦ ГУ ДСНС у Львівській області) невідома особа повідомила про замінування залізничного вокзалу “Львів” (пл. Двірцева, 1, Залізничний район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 45осіб та 6 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі Головного вокзалу виведено близько 110 працівників та 620 пасажирів. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ Національної поліції України у Львівській області проведено обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу. Роботи завершено о 15:52 год. - вибухового пристрою не виявлено.

Затримки руху залізничного транспорту не було. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування".  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ