Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Пудра для обличчя: модні тенденції та оригінальні форми

Пропонуємо огляд найпопулярніших у 2021 році пропозицій розсипчастої та компактної пудри

Пудра для обличчя – це базовий косметичний засіб, нанесення якого є важливим етапом макіяжу, незалежно від техніки його виконання. Він успішно справляється з вирішенням кількох завдань:

  • Матування. Полягає у поглинанні надлишку підшкірного жиру й в усуненні неприємного блиску. Найкраще з цим справляється розсипчаста форма.

  • Пригладжування пушкового волосся. Навіть безбарвні волоски порушують бездоганність макіяжу. Проблемні зони – над верхньою губою та на лобі вздовж лінії росту волосся. Пудра пригладить такий пушок і зробить його непомітним.

  • Фіксація. Тональний крем не завжди створює покриття, стійке до впливу зовнішніх факторів. Пудру для обличчя можна використовувати як альтернативу експрес-закріплювачу. Потрібно лише проконтролювати, щоб відтінки основи та фінішу збігалися.

  • Розгладження рельєфу. Навіть за відсутності на шкірі обличчя помітних недосконалостей досить складно отримати абсолютно гладку поверхню, але комбінування праймера, тонального крему та пудри дозволить приховати постакне, вікові складки та зморшки.

Традиційно найчастіше застосовуються розсипчасті та компактні текстури, а ми пропонуємо огляд найпопулярніших у 2021 році пропозицій, що належать до цієї категорії товарів:

  • Пудра у кульках. Лягає тонким шаром, економно витрачається й призначена для вирівнювання тону та розміщення колірних відтінків. Палітра досить різноманітна, тому можна легко варіювати різними колоритами, з'єднуючи їх між собою. Кульки темних відтінків краще підійдуть для зимової пори року, а світлі та сяйнисті доречні у літній період. Поєднання різних кольорів дозволяє приховати темні кола під очима, жовтизну та почервоніння.

  • Мерехтлива. Використовується для створення м'якого підсвічування, коли потрібно привернути увагу до обличчя. Підходить навіть для стриманого макіяжу, застосовується для створення акцентів, як альтернатива хайлайтеру. Для повсякденного макіяжу переважно використовується як основа під тіні або навіть замість них. При створенні вечірніх образів може наноситися не тільки на обличчя (вилиці, ніс, галочка над верхньою губою, підборіддя, брови, центр чола), але і на зону декольте, шию, відкриті плечі, лінію ключиць, волосся. За наявності об'ємних недоліків (шрами, рубці) такий варіант використовувати не рекомендується.

  • Прозора. Найчастіше застосовується як основа під макіяж, а також як його фінальний штрих. Дозволяє створювати делікатний, природний мейкап, виконує тонке покриття, здатне вирівняти поверхню та надати їй м'якого блиску. 

  • Бронзувальна. Створює видимість легкої засмаги, візуально коригує форму окремих елементів обличчя (наприклад, зменшує довжину носа і робить його вужчим), виділяє вилиці, змінює контур. Залежно від особливостей рецептури створює ефект легкої засмаги з матовим фінішем або легким блиском. У формулу часто включаються різні компоненти, що забезпечують додатковий догляд (екстракти бавовни та білої троянди, олії каріте та камелії).

На сайті інтернет-магазину PARFUMS https://parfums.ua/category/powder можна замовити пудру для обличчя з доставленням у зручний для вас час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ