Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

П'ятирічну дитину намагались вивезти закордон серед сумок з речами

​Спробі незаконного вивезення з України малолітньої дитини запобігли учора прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Під час проведення поглибленого огляду транспортного засобу «Фольксваген», яким на виїзд з України прямувало п’ятеро осіб, прикордонники виявили приховану дівчинку віком 5-ти років. Дитина була накрита ковдрою, а зверху лежала сумка з речами. Дівчинка мала при собі біометричний паспорт громадянки України, який не був наданий прикордонникам під час проведення паспортного контролю осіб.

Прізвище дівчинки не збігалося з прізвищем чоловіка, який назвався її батьком. До того ж, жодних дозвільних документів на вивезення дитини за кордон від матері не було. Не мав чоловік і свідоцтва про народження дитини, що могло підтвердити батьківство.

Про даний факт було проінформовано представників Національної поліції. Наразі з’ясовуються усі обставини незаконного вивезення дитини за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ