Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пильнував, коли жінки не буде вдома: мешканець Львівщини пограбував будинок

На Львівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника за підозрою у крадіжці з будинку. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

14 лютого близько 17.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку з будинку від мешканки одного з сіл Львівського району. За словами заявниці, з помешкання було викрадено побутову техніку, швейну машину та інше майно.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та дільничний офіцер поліції відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1.

Проведеними заходами, вивчивши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 44-річний місцевий мешканець. Припильнувавши, коли жінки не буде вдома, він проник у її будинок, виніс майно та втік. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, викрадені речі у нього вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а також обрання для нього запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ