Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Разом пили: у Львові чоловік побив до смерті знайомого

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
У Львові поліцейські викрили зловмисника, підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень знайомому. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Повідомлення про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові, надійшло у поліцію 8 січня. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 34-річний львів’янин, на тілі якого були виявлені ознаки насильницької смерті, зокрема, травми голови.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, спеціалісти-криміналісти, слідчі та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження загиблому наніс його знайомий, також житель Львова, віком 28 років. Під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, в ході якого молодший з учасників жорстоко побив старшого, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження та втік з місця події. Від отриманих травм потерпілий помер.

Поліцейські встановили місце перебування зловмисника, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ