Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Рівненському воєнкому повідомили чергову підозру

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом незаконного збагачення (ч.1 ст. 368-5 КК України).

Як повідомили в пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, за даними слідства, посадовець за час служби незаконно набув майна на понад 46 млн грн. У ході розслідування встановлено, що він володіє будинком площею 280 кв.м у селі Поляниця у курортній зоні гірськолижного комплексу «Буковель».

Також на сусідній ділянці він займався будівництвом готелю у форматі «котеджного містечка» площею майже 500 кв.м., а дозвілля проводив на власній дачі площею 316 кв.м неподалік Яремче.

Крім цього, правоохоронці виявили ще 3 квартири загальною площею майже 200 кв.м та два гаражних приміщення, які належать посадовцю.

Документально все це майно належить тітці-пенсіонерці посадовця та сторонній довіреній особі.

Нагадаємо, у справі про побиття солдата він підозрюється в застосуванні насильства щодо підлеглого та у грабежі (ч.ч. 2,3 ст.27, ч.2 ст.28 ч.5 ст.426-1, ч.4 ст.186 КК України).

Наразі він відсторонений від службових обов’язків та перебуває під вартою без можливості внесення застави. Військовий подавав апеляцію, щоб оскаржити запобіжний захід та поновитися на посаді, однак суд відхилив його клопотання.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м.Хмельницькому, за оперативного супроводу ДБР.

Довідково: санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ