Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» впевнено переміг «Миколаїв» у товариському матчі

Соснівський «Рочин» провів останній спаринг напередодні офіційних матчів у 2018 році. У Миколаєві на стадіоні «Ювілейний» команда Володимира Підкіпняка впевнено обіграла діючого чемпіона області з рахунком 3:0.

Гра та результат команди вселяють певний оптимізм напередодні офіційних матчів у Кубку та чемпіонаті України серед аматорів.

Якщо відверто, то стан газону на стадіоні «Ювілейний» не дозволяв командам грати у швидкісний та комбінаційний футбол. Втім, обидва колективи виявилися у рівних умовах, а відтак навіть не на найкращому стані газону командам довелося демонструвати усе, на що здатні. Що цікаво, гравці «Рочина» не відмовилися у цьому поєдинку грати у притаманному для себе стилі – дрібні паси у центрі поля та на своїй частині часто чергували дальніми передачами. Особливо така спрацювала у другому таймі, коли «Рочин» включив пресинг, до якого гравці «Миколаєва» виявилися не зовсім готовими.

Перший тайм матчу пройшов приблизно у рівній боротьбі. У господарів найактивнішим на вістрі атаки був нападник Ігор Балух, а у гостей – Іван Данилюк. Саме і йому вдалося відкрити рахунок у середині першого тайму, коли до останнього за м’яч поборовся Назар Цюпка і виконав прицільну передачу у штрафний майданчик. Той-таки Цюпка також мав момент у першому таймі, але м’яч після його потужного удару пролетів над воротами.

Гравці «Миколаєва» найчастіше загрожували воротам Коваленка після стандартів, однак на виходах кіпер «Рочина» грав безпомликово.

Яскравий відрізок вдався команді Віталія Пономарьова на початку другого тайму. Господарі на якийсь час перехопили інціативу і навіть могли зрівнювати рахунок. Найреальніші моменти забити мали Коваль та Балух. В обох епізодах м’яч пролетів мимо воріт.

Уже ближче до середини другого тайму «Рочин», як виявилося згодом, повністю і до завершення гри перехопив ініціативу. Команда Володимира Підкіпняка часто застосовувала пресинг і регулярно створювала небезпеку біля воріт Мар’яна Бурмаса. Що цікаво, два голи «Рочин» у другому таймі забив після стандартів. Спочатку м’яч після подачі Дмитруха зі штрафного зрикошетив у ворота від Романа Танечника, а у другому епізоді більярдний удар вдався тому-таки Віталію Дмитруху.

У другій половині другого тайму головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк зробив кілька замін, які ще більше підсилили гру команди в атаці. Особливого креативу додала поява у центрі поля Юрія Яструба. Останній кілька разів пробивав по воротах, однак Бурмас грав безпомилково. Непогано вписалися в гру і Омар Набізада, Андрій Дева та Олег Стень. Найкраща можливість забити четвертий гол у ворота суперника були у Деви, однак Андрій з близької відстані влучити у ворота не зміг.

До завершення матчу тренери «Миколаєва» уже також експериментували зі складом і змирилися з підсумковою поразкою. Перемігши «Миколаїв» з рахунком 3:0, «Рочин» з хорошим настроєм підходить до першого чвертьфінального матчу Кубка України серед аматорів проти СКК «Демня». Нагадаємо, цей матч відбудеться у Червонограді на стадіоні «Шахтар» у вівторок, 10 квітня. Початок матчу – 16:00. Вхід – вільний.

Товариський матч. Миколаїв, стадіон «Ювілейний», 100 глядачів

ФК «Миколаїв» - «Рочин» (Соснівка) – 0:3 (0:1)

Голи: Данилюк, 25, Танечник (автогол, 69), Дмитрух, 79

ФК "Рочин"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ