Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» вийшов до плей-офф чемпіонату України серед аматорів

Соснівський «Рочин» завершив виступи у групі 1 чемпіонату України з футболу серед аматорів. Домашня перемога соснівчан з рахунком 1:0 залишила команду на другому місці в турнірній таблиці. Втім, це аж ніяк не завадило «Рочину» вийти до чвертьфіналу плей-офф чемпіонату України.

Героєм протистояння на стадіоні «Шкільний» із футбольним клубом «Калуш» став нападник «Рочина» Іван Данилюк, який у середині другої 45-хвилинки замкнув флангову передачу швидкого Максима Болкіта. «Рочинці» спокійно могли забивати другий і навіть третій м’яч, однак не використали свої моменти. Це був заключний поєдинок Соснівки в чемпіонаті аматорів України. Вже влітку соснівський клуб планує дебютувати на професійному рівні – у Другій лізі України.

За тур до завершення аматорської першості підопічні Володимира Підкіпняка фінішували в західній групі на другому місці, поступившись першим місцем закарпатському «Минаю». Закарпатці в останніх двох іграх отримали технічні перемоги над ФК «Хмельницький», який через фінансові труднощі не приїхав на матч із «минайцями», та теребовлянською «Нивою» (Теребовля ще раніше знялася зі змагань) і на одне очко випередили «Рочин». Таким чином, відповідно до регламенту змагань, «рочинці» зіграють на виїзді матч чвертьфіналу плей-оф, де між вісімкою кращих колективів із 3-ох груп розіграють звання абсолютного чемпіона України серед аматорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ