Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роналду підписав контракт з Манчестер Юнайтед на два роки

Португальський футболіст Кріштіану Роналду підписав контракт з "Манчестер Юнайтед" на два роки. Угоду можуть продовжити ще на рік за умови отримання міжнародного дозволу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт МЮ.

"Манчестер Юнайтед" - клуб, який завжди займав особливе місце в моєму серці, і я був вражений усіма повідомленнями, які я отримав з п'ятниці. Мені кортить зіграти на "Олд Траффорд" перед повним стадіоном і знову побачити всіх уболівальників. Я з нетерпінням чекаю можливості приєднатися до команди після міжнародних ігор і сподіваюся, що у нас попереду дуже успішний сезон", - зазначив Роналду.

Туринський футбольний клуб "Ювентус" повідомив, сума трансферу Кріштіану в "Манчестер Юнайтед" становила 15 мільйонів євро. Зазначається, що ці кошти будуть виплачувати упродовж  п'яти років. Окрім того, якщо "червоні дияволи" досягатимуть конкретних спортивних цілей, а форвард вдало виступатиме, то туринці можуть отримати бонуси обсягом 8 мільйонів євро.

Варто зауважити, що Роналду є п'ятикратним володарем Золотого м'яча, він виграв понад 30 серйозних трофеїв, зокрема п'ять титулів в Лізі чемпіонів УЄФА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ