Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

росіяни випустили по Чернігівщині та Житомирщині понад 40 ракет

російські військові вранці з території білорусі випустили 20 ракет по селищу Десна Чернігівської області, ще 24 ракетами обстріляли військові об’єкти навколо Житомира.
Степан Полторак взяв участь у випробуваннях ракет "Вільха М" та "Вільха Р"

Як передає Укрінформ, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив у відеозверненні, що по місту нічого не прилетіло.

«Сьогодні зранку ми всі прокинулися від гучних вибухів. Слава Богу, по Житомиру нічого не прилетіло. Були обстріляні військові об’єкти навколо Житомира. З літаків, які зайшли з білорусі, були запущені ракети. Сумарно було 24 ракети запущено по військовим частинам і об’єктам навколо Житомира», - зазначив мер.

Сухомлин додав, що наразі на кордоні з білорусю та навколо Житомира продовжують будувати укріпрайони.

Близько 5.00 Житомирська міськрада повідомила про небезпеку в місті та навколо нього. Повітряна тривога тривала з 5.05 до 7.04.

Також близько 5 години ранку масового ракетного обстрілу зазнала Чернігівська область, повідомляє в Фейсбуці Оперативне командування “Північ”.

“Сьогодні, 25 червня, близько 5 години ранку Чернігівська область зазнала масового ракетного обстрілу. З території республіки білорусь з літаків та з землі було випущено 20 ракет по селищу Десна”, - ідеться в повідомленні.

Унаслідок обстрілів зруйновано об'єкти інфраструктури. Попередньо без втрат. Подробиці уточнюються та будуть повідомлені згодом.

В ОК “Північ” нагадали, що не слід публікувати фото та відео наслідків ракетних ударів.

Як повідомлялося, 24 червня російські військові обстріляли Миколаїв, Харківщину та Одещину. По останній росіяни випустили близько 70 ракет, вбивши 10 осіб, ще 29 – отримали поранення.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ